RANTAI TANGAN PAPAN PASIR PADAT – (SOLD)

BERAT : 27.22 GRAM

MUTU : 916

PANJANG : 6.5 INCI

HARGA :RM 3850

*boleh Re- ORDER

RANTAI TANGAN FESYEN

BERAT : 11.26 GRAM

MUTU : 916

PANJANG : 6.5 INCI

HARGA : RM1660

RANTAI TANGAN GANTUNG

BERAT :8.36 GRAM

MUTU : 916

PANJANG : 6 INCI

HARGA : RM 1250

RANTAI TANGAN GAJAH BERPASIR KOSONG

BERAT : 6.58 GRAM

MUTU : 916

PANJANG : 6 INCI

HARGA : RM 960

RANTAI TANGAN  FESYEN (SOLD)

BERAT : 16.50 GRAM

MUTU : 916

PANJANG : 6 INCI

HARGA  : RM 2390

Boleh Re-Order

RANTAI TANGAN KAIT KOSONG

BERAT : 15.90 GRAM

MUTU : 916

PANJANG : 7 INCI

HARGA : RM 2290

RANTAI  TANGAN PAPAN PASIR PADAT

BERAT :  6.57 GRAM

MUTU : 916

PANJANG : 6.8 INCI

HARGA RM 960

RANTAI TANGAN ITALY

BERAT : 5.29 GRAM

MUTU : 916

PANJANG : 6.8 INCI

HARGA  : RM 810

RANTAI LEHER MESIN

BERAT : 6.03 GRAM

MUTU : 916

PANJANG : 18 INCI

HARGA: RM 900

RANTAI LEHER MESIN 2 ( KANAK KANAK)

BERAT : 3.42 GRAM

MUTU : 916

PANJANG : 15 INCI

HARGA : RM 520

RANTAI LEHER ITALY (SOLD)

BERAT: 7.79 GRAM

MUTU : 916

PANJANG : 22 INCI

HARGA : RM 1180

*boleh Re- ORDER

CINCIN FESYEN (SOLD)

3.09 GRAM

916

SAIZ 13

RM 465

Boleh Re-Order

CINCIN FESYEN

3.44 G

916

SAIZ 15

RM515

CINCIN FESYEN

1.94 GRAM

916

SAIZ 13

RM 300

CINCIN FESYEN

1.94

916

SAIZ 12

RM 300

CINCIN FESYEN BELAH ROTAN

1.58 GRAM

916

SAIZ 13

RM 265

CINCIN BELAH ROTAN

1.98 GRAM

916

SAIZ 12

RM 310

43 responses »

  1. kalau tak silap saya..harga bergantung pada tempat..lain tempat, lain harga..tapi kat perniagaan emas az ni, harga lebih rendah dari harga kedai di luar sana..so ape ditunggu lagi…harga emas tak kan turun..malah akan naik setiap hari..emas pelaburan masa depan

  2. harga di kedai dgn dlm internet tak sama ke? huhu….ingatkan leh dpt spt hrg kalau beli di kedai kat bandar perda tu.

  3. email tak sampai…huhu…bagitau je lah kat sini berapa harga rantai tgn bola gantung tu kalau saya nak order.

    rantai tgn italy ni sama ke dgn rantai tangan dunhill?

    • barang ni kene restock…ambik masa untuk order baru..nk tgk pattern yang baru boleh terus ke facebook perniagaan emas anuarr.kat ctu lagi banyak koleksi terbaharu akak..maaf jika lambat reply..

  4. pagi tadi saya ada mms gambar rantai tangan yg saya minat (rantai tgn bola gantung). berapa berat , panjang dan hrg rantai tgn bola gantung tu? tq

  5. harga yg dipaparkan tu hrg semasa ke…sy berminat nak beli rantai tgn dan cincin. kalau nak beli by pos boleh tak?

  6. tuan…saya ada antar email btanya produk terbaru bsama harga pamp……tapi masih lom terima balasan….

  7. slm..ermmm,hg xbertambah,sama je..tp ansuran 3bln je..klu lebih dr 3 bln hg lain la..brg akan dpt apabila brg telh dijelaskan semua..bole sya tau fiza duk kt mne?

komen anda

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s